Home Motocykly Motocykly Linhai 500 4x4 SR
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Linhai 500 4x4 SR

Jihočeský kraj
31. 7. 2016 - 06:34
112 990 Kč
Prodávající

Popis

Prodej čtyřkolky Linhai, objem 500 ccm, rok výroby 2017, nový motocykl.

Další informace od prodejce: Výkonná užitková a pracovně-rekreační čtyřkolka Linhai 500 SR 4x4 je dokonale připravená aby snadno zvládla ty nejtěžší profesionální práce na farmě na chalupě na poli nebo v lese stejně jako pohodové výlety nebo jízdu v nejtěžším terénu. Při každodenním používání oceníte od základu zcela nově vyvinutý obratný podvozek s nezávislým zavěšením všech kol pohodlně naladěné pérování tichý spolehlivý kapalinou chlazený motor elektricky přepínatelný pohon 2x4 / 4x4 s elektrickou uzávěrkou předního diferenciálu vynikající ovladatelnost atraktivní design a vysokou spolehlivost. Vaše peněženka zase ocení fakt že jde o cenově nejdostupnější pracovní čtyřkolku v této třídě na trhu.
Na fotografiích je čtyřkolka se zadním kufrem SIKKIA plastový box na čtyřkolku 8015 81L 85 x 54 (42) x 36 cm v hodnotě 4 999 Kč.
Spolehlivý motor
Kapalinou chlazený jednoválec má dostatek síly pro těžkou práci i dynamickou akceleraci. Motor přenáší svoji sílu na kola přes automatickou dvourychlostní převodovku od kanadské firmy CVTech se silnou redukcí neutrálem a zpátečkou. V kopcovitém terénu oceníte i účinnou motorovou brzdu.
Pohon 4x4
Spolehlivý elektricky přiřaditelný pohon 4x4 s elektrickou uzávěrkou předního diferenciálu zajišťuje optimální trakci na jakémkoli povrchu. Pouhým stisknutím tlačítka na řídítkách je výkon motoru přenášen na obě nápravy kdykoli potřebujete zvýšenou sílu záběru. A v nejtěžším terénu kde už ani pohon všech kol nepomáhá máte k dispozici ještě elektrickou uzávěrkou předního diferenciálu. Pro těžkou práci v prudkých stoupáních a pro tahání těžkých nákladů je navíc k dispozici i účinný redukovaný převod do síly.
Uzávěrka předního diferenciálu
Snadno ovladatelná elektrická uzávěrka předního diferenciálu vám pomůže dostat se z jakéhokoliv těžkého členitého nebo kluzkého terénu kde může docházet k protáčení předních kol. Při zařazeném pohonu všech kol (4WD) se však zapnutím uzávěrky začnou obě hnaná přední kola otáčet stejnou rychlostí síla motoru se přenáší na obě přední a obě zadní kola a to vám umožní spolehlivě vyjet projet vyšplhat a zdolat jakoukoli překážku. Stačí jen zastavit a stisknout tlačítko uzávěrky diferenciálu na řídítkách...
Vynikající podvozek
Vysokou průchodnost a vynikající stabilitu i v těžkém terénu a při rychlé jízdě zajišťuje pohodlný široký a snadno ovladatelný podvozek s velkými zdvihy pérování a nízkou polohou těžiště. Všechna kola nezávisle zavěšena výkonné hydraulické kotoučové brzdy s přesvědčivou brzdnou silou i při tahání těžkých přívěsů. K vysoké obratnosti přispívá i velmi malý poloměr otáčení.
Multifunkční LCD displej
Přístrojová deska s podsvíceným multifunkčním LCD displejem je dobře čitelná a poskytuje všechny důležité informace: digitální rychloměr digitální otáčkoměr ukazatel počtu najetých km ukazatel počtu motohodin indikátor zařazeného pohonu 2WD/4WD/LOCK ukazatel teploty chladící kapaliny digitální palivoměr kontrolka neutrálu kontrolka rozsvícených dálkových světel kontrolka směrových a výstražných světel a kontrolka zařazené zpátečky.
Špičková výbava
Přes svoji více než konkurenceschopnou cenu se Linhai 500 4x4 SR může pochlubit skutečně bohatou standardní výbavou ke které vedle elektricky přiřaditelného pohonu 4x4 patří masivní přední ochranný rám robustní přední a zadní nosič elektrický naviják s tažnou silou 3000lbs s dálkovým ovládáním tažné zařízení kryty páček a rukou LED světla pro denní svícení a LED blikače dvojité projektorové světlomety a praktická akustická signalizace blikačů.

Parametry

Výrobce / značka
Linhai
Druh motocyklu
Čtyřkolky
Rok výroby
2017
Obsah motoru (ccm)
500

Linhai 500 4x4 SR

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Velikovský
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!