Home Motocykly Motocykly CAN-AM Outlander Max 1000R LTD
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

CAN-AM Outlander Max 1000R LTD

Jihočeský kraj
31. 7. 2016 - 21:43
469 990 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme k prodeji čtyřkolku Can-Am, nový motocykl, výkon 61 kW, objem 1000 ccm, rok výroby 2017.

Další informace od prodejce: Nejvyšší třída čtyřkolky pro cestovní použití: CAN-AM OUTLANDER MAX 1000 LTD
Perfektní motor silný dvouválec do V ROTAX skvělý zátah výborný průběh - možnost jednoduchého omezení výkonu přes diagnostiku (jeden klíček Vám můžeme snížit například na poloviční výkon a druhý otevřít na plno... záleží na Vás co budete potřebovat jak budete chtít)
Vzduchový podvozek tlačítkem na řídítkcáh si libovolně i za jízdy nastavíte tuhost a výšku zadních tlumičů. Celkem 6 poloh kompresor sám dofoukne či upustí aby jízdní vlastnosti vyhovovali terénu po kterém pojedete. (dále máte k dispozici hadici pro dofouknutí pneu.. komresor pro foukání tlumičů lze využít i pro dofouknutí pneumatik.
Posilovač řízení dynamický sám se s vyšší rychlostí čtyřkolky přitvrdí jinak si můžete sami vybrat ze 3 režimů (minimum medium maximum)
PERFEKTNÍ ZÁLEŽITOST!!!
Can-Am má samozřejmě velmi širokou škálu příslušenství:
http://www.ctyrkolky-bce.cz/images/katalo_offroad_2015/2015_Can-Am%20ATV-SSV_PAC%20brochure_EN%20(INTL%20version).pdf
Je to ta nejluxusnější čtyřkolka jaká kdy byla vyrobena? To nám řekněte vy!
Představujeme vám nejsilnější a nejvšestrannější čtyřkolku na trhu doslova nabitou tím nejlepším vybavením pro kilometry a kilometry jízdy. Až dosud se mohla směle pochlubit nejsenzačnější výbavou na trhu – my jsme se ale rozhodli ještě něco přidat... Za skvělý výkon vděčí dvouválcovému motoru ROTAX 1000 ccm který má díky lepší kalibraci v průměru o 11% nižší spotřebu. Unikátní technologie EFI navíc umožňuje snadné startování bez dušení a automatické přizpůsobení změnám nadmořské výšky. Že je tahle mašina doopravdy revoluční o tom svědčí také vzduchový podvozek ASC první systém pneumatického zavěšení s nímž si může řidič přizpůsobit výšku a tuhost podvozku přesně podle svého gusta. Kompresor který aktivuje nastavitelný šestipolohový systém ASC lze použít také k dofouknutí pneumatik.
Další lahůdkou je posilovač řízení DPS se senzorem rychlosti a třemi režimy který snižuje namáhavost řízení a činí čtyřkolku ovladatelnější. Tím ale výčet fantastické výbavy zdaleka nekončí: skvěle osvětlená palubní deska s vylepšeným multifunkčním digitálním displejem vám zajistí přehledné a srozumitelné informace o motoru stavu paliva světlech i případných obtížích. Vypilovaná kalibrace stroje se zase postará o rychlejší zapojení předního diferenciálu Visco-Lok QE a rychlejší reakci stroje v kluzkém terénu. Drsnou jízdu vám zpříjemní i automatická převodovka s možností předřadit rychlost vpřed pro běžnou jízdu redukci pro tah a náročný terén neutrál zpátečku a parking dále vynikající systém předního zavěšení s upravenou geometrií v podobě dvojitých A-ramen spolu s unikátně řešeným nezávislým zavěšením zadních kol TTI s masivními vlečnými rameny které zajišťuje snadnou absorpci nárazů a eliminuje opotřebení pneumatik.
Uvidíte že ultralehký a přitom úžasně pevný rám SST G2 s nízko posazeným těžištěm je řešen tak skvěle že se doslova vznáší nad kládami kameny a všemi ostatními překážkami. 26-palcové radiální pneumatiky Badlands dodávající stroji skvělou trakci vnitřní brzdové kotouče které se postarají o vynikající centralizaci hmotnosti pro lepší ovládání neochabující sílu při brzdění a lepší ochranu před bahnem štěrkem a odskakujícími kaménky to vše je zárukou plynulého řízení a výborné akcelerace. Tento model s prodlouženým rozvorem kol je upraven speciálně pro jízdu ve dvou. Plně integrované sedadlo spolujezdce (2-up) je mírně zvýšeno což pasažérovi umožňuje skvělý výhled. Ergonomická opěrka zad madla pro držení a stupačky činí jízdu také velmi pohodlnou a bezpečnou. Díky unikátnímu systému CRS lze sedadlo spolujezdce během několika sekund velmi snadno demontovat a na zadní nosič instalovat objemnou korbu. Modifikovaný podvozek s umístěním řidiče a spolujezdce v přední části zadní nápravy zajišťuje skvěle vyváženou pozici jezdců a stabilitu i v nejdrsnějším terénu. Nad bezpečností zaparkované čtyřkolky bdí digitálně kódovaný bezpečnostní systém DESS. Praktické přední a zadní ocelové zahrádky (nosnost 45 kg vepředu 90 kg vzadu) s pevnou konstrukcí a velkou úložnou kapacitou vám zase přijdou vhod při převážení nákladu.
BRP se vyřádila i v designu: Outlanderu to teď s agresivní maskou zbrusu novými litými hliníkovými koly zadním světlem či aerodynamicky tvarovanými řídítky s vroubkovaným povrchem sluší ještě víc než kdykoli předtím. A aby toho nebylo málo má tento limitovaný model luxusní bílý vzhled díky němuž vždy budete středem pozornosti!
Sami uznejte že tenhle krasavec dojde pravého ocenění na jediném místě... a nejsou to naše webové stránky!
Základní výbava LTD = nejlepší rozšířená výbava na trhu
- motor ROTAX 1000 V-twin (82hp)
- posilovač řízení DPS se senzorem rychlosti a třemi režimy (MIN MED MAX)
- zadní vzduchový podvozek FOX se 6-ti stupni tuhosti
- přední samosvorný diferenciál Visco-Lok QE 4x4
- zadní zavěšení systémem vlečných ramen typu TTI
- platforma SST G2
- magneto 650W
- 3 x brzdový kotouč s dvoupístkovými třmeny
- dvojitý okruh chlazení s dvojnásobným chladičem
- multifunkční digitální displej
- bezpečnostní kódovaný systém D. E. S. S.
- navigace Garmin MONTANA 650 touch
- přední světlomety 240W
- kryty rukou
- přední a zadní pevnostěnný nárazník
- snadno vyjímatelná sedačka spolujezdce
- plastové rozšíření blatníků
- palivová nádrž (20 5 l)
- hliníková kola
- agresivní radiální pneu Carlisle
- elektrická zásuvka pro přívěs
- naviják Warn RT30
 
Výhody pro řidiče:
- vše instalováno při výrobě
- bohatá výbava
- dokonalá turistická čtyřkolka

Parametry

Výrobce / značka
Can-Am
Druh motocyklu
Čtyřkolky
Rok výroby
2017
Obsah motoru (ccm)
1000

CAN-AM Outlander Max 1000R LTD

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Velikovský
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!