Home Motocykly Motocykly Access Motor MAX 650i EPS Transasia Limited edition
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Access Motor MAX 650i EPS Transasia Limited edition

Jihočeský kraj
1. 9. 2016 - 03:45
179 990 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme k prodeji čtyřkolku Access Motor, objem 650 ccm, rok výroby 2017, je to nový motocykl.

Další informace od prodejce: Limitovaná edice populární užitkové čtyřkolky u příležitosti vytvoření světového rekordu - ujetí více než 14 000 km z Indie do Evropy za 6 týdnů. Ve zcela sériovém provedení s těžkým přívěsem a v nejtěžších podmínkách tak Max 650i prokázal jak bytelné odolné a spolehlivé jsou čtyřkolky značky Access. Limitovaná edice Transasia nabízí stejně jako základní model výkonný motor vynikající jízdní vlastnosti LED osvětlení tažné zařízení silný naviják a kvalitní zpracování ale přidává i velký paket výbavy navíc: zcela novou příď s dvěma velkoplošnými světlomety atraktivní 14" alu kola velký chladič a účinný posilovač řízení.
Spolehlivý motor
Kapalinou chlazený čtyřdobý jednoválec s velkou rezervou výkonu a vysokým točivým momentem. Elektronické vstřikování paliva Bosch zajišťuje optimální složení směsi a snadné startování i při nízkých teplotách. Válec je opatřený keramickou vrstvou která snižuje opotřebení motoru a zlepšuje chlazení. Kovaný píst má vyšší pevnost a zvýšenou tepelnou odolnost. Vyvažovací hřídelvýrazně redukuje vibrace ke kultivovanosti jízdy přispívá i pružné uložení motoru a pohodlné elektrické startování.
Elektrický posilovač řízení
Díky elektrickému posilovači je řízení překvapivě snadné a ani dlouhý výlet nebo celodenní práce vás neunaví. Posilovač zlepšuje nejen ovladatelnost čtyřkolky ale i bezpečnost jízdy protože funguje také jako tlumič rázů do řídítek. Když přední kola narazí na skrytý kámen díru nebo pařez úder vám nevyrazí řídítka z ruky protože energii nárazu zachytí posilovač.
Příjemný podvozek
Obratné řízení a úžasná průchodnost terénem řadí podvozek Accessu Max 650i k nejlepším čtyřkolkovým podvozkům vůbec. Lehká a robustní konstrukce s nízkou hmotností dává čtyřkolce vynikající poměr výkonu a hmotnosti. Velká světlá výška vysoká obratnost a velmi malý poloměr otáčení. Nezávislé zavěšení všech kol s dvojitými lichoběžníkovými rameny a velkými zdvihy pérování; komfortní odpružení s pětipolohově nastavitelnými jednotkami.
Pohon 2WD/4WD s uzávěrkou diferenciálu
Elektricky přepínatelný pohon 2x4/4x4 společně s elektricky ovládanou uzávěrkou předního diferenciálu vás dostane z jakékoli šlamastiky. Optimální trakci zajišťuje automatická dvourychlostní CVT převodovka se zpátečkou motorovou brzdou a odstředivou spojkou. Převodovka zároveň udržuje optimální napnutí hnacího řemene a minimalizuje tím jeho opotřebení

Parametry

Výrobce / značka
Access Motor
Druh motocyklu
Čtyřkolky
Rok výroby
2017
Obsah motoru (ccm)
650

Access Motor MAX 650i EPS Transasia Limited edition

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Velikovský
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!