Home Motocykly Motocykly CAN-AM Renegade 1000R X XC
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

CAN-AM Renegade 1000R X XC

Jihočeský kraj
22. 2. 2017 - 03:17
409 585 Kč
Prodávající

Popis

Prodej čtyřkolky Can-Am, objem 1000 ccm, je to nový motocykl, rok výroby 2017.

Další informace od prodejce: Nebudeme vás přesvědčovat abyste si ho koupili – od toho je tady plynová páčka!
 
  Jestli si rádi vychutnáte agresivní jízdu a přesto hledáte víc než jen sportovní čtyřkolku je vám Renegade X xc jako šitá na míru! Čtyřtaktní motor Rotax o obsahu 1000 ccm nejvýkonnější ve své kategorii vám zaručí snový výkon zatímco unikátní technologie EFI se postará o snadné startování bez dušení a automatické přizpůsobení změnám nadmořské výšky.  Nepostradatelný je i přelomový posilovač řízení DPS se senzorem rychlosti a 4 stupni tuhosti který snižuje namáhavost řízení pohlcuje zpětné nárazy a činí čtyřkolku ovladatelnější. Svou dobu předběhlo i senzační sportovně laděné přední zavěšení typu RS v podobě zdvojených A-ramen s vylepšeným pohybovým koeficientem dodávající kolům lepší tažnou sílu a šetřící tlumiče které je zárukou vyšší kvality jízdy v drsném terénu přesnější kontroly řízení a celkově lepšího výkonu. Nezávislé zadní zavěšení TTI typu RS se skvělými plně stavitelnými tlumiči FOX zajišťuje snadnou absorpci nárazů a eliminuje opotřebení pneumatik. Důkazem pokrokové technologie je i ultralehký rám SST G2 s nízko posazeným těžištěm díky němuž se budete doslova vznášet nad kládami kameny a všemi ostatními překážkami anebo progresivní automaticky uzamykatelný diferenciál Visco-Lok QE 4WD nejchytřejší systém pohonu všech čtyř kol (4WD) na trhu který díky rychlostnímu čidlu reaguje na rozdíl mezi rychlostmi obou předních kol a umožňuje postupné zapojování a vysoký točivý moment – jízda tak bude neuvěřitelně hladká a zatáčení ještě snazší.
  A protože BRP nikdy neusíná na vavřínech přinášíme vám i tuto sezónu něco nového. Brzdový systém inspirovaný závodními stroji je ovládán oddělenými páčkami předních a zadních brzd což činí ovládání přesnější a jízdu agresivnější a přitom bezpečnější. Nově Renegade používá čtyři brzdové kotouče s dvoupístkovým třmenem a pancéřovými hadicemi.  Nová technologie předního diferenciálu umožňuje rychlejší zapojení systému Visco-Lok který teď rychleji reaguje v kluzkém terénu a umožňuje lepší průchodnost terénem bez "hrnutí" předních kol a náročného zatáčení. Skvěle osvětlená palubní deska s vylepšeným multifunkčním digitálním displejem vám zajistí přehledné a srozumitelné informace o motoru stavu paliva hodin světlech i případných obtížích. Nad bezpečností zaparkované čtyřkolky bdí digitálně kódovaný bezpečnostní systém DESS první standardizované zařízení proti krádeži na trhu. Agresivní novátorský design s mohutnou a přitom velmi lehkou karoserií zaručeně nažene strach každému soupeři. Senzační vzhled doplňují čtyři 60-wattová parabolická paprsková světla pneumatiky a hliníková kola Beadlock o nízké hmotnosti   zajišťující skvělou trakci a lepší boční záběr v zatáčkách aniž by se zouvaly pneumatiky z ráfků. Přední nárazník je uzpůsoben k instalaci navijáku a poskytuje stroji dodatečnou ochranu. A protože Renegade není jen atraktivní ale i praktický máte k dispozici i ukládací prostor skýtající dostatek suchého místa pro nářadí a ostatní vybavení.
    A tím to ani zdaleka nekončí – výhodný „X“ balíček nabízí další fantastické vybavení montované přímo v továrně a za výhodnější cenu. To vše ale nic neznamená – dokud to nevyzkoušíte na vlastní kůži...
 
 „X xc“ =  nový extra cross-country balíček inspirovaný závody GNCC: 
 - motor ROTAX V-1010
- progresivní posilovač řízení DPS se senzorem rychlosti a čtyřmi režimy (MIN MED MAX a
   pro sněžné pásy Apache)
- přední rychlejší diferenciál Visco-Lok QE 4x4
- magneto 650W 
- hliníkové extralehke disky typu Beadlock 
- agresivní radiální pneu ITP Holeshot ATR
- kompletně stavitelné závodní tlumiče FOX Rasing
- zadní zavěšení systémem vlečných ramen typu TTI 
- hliníkový kryt podvozku
- 4 x 60W světlomety
- ochranné kryty rukou
- hliníková sportovní řídítka
- extra grafika
 
- speciální potah sedadla
- hodiny v displeji
- nová brzdová soustava s oddělenými páčkami brzd
- 3 x brzdový kotouč s dvoupístkovými třmeny
-dvojitý okruh chlazení s dvojnásobným chladičem
- olejový chladič
- bezpečnostní kódovaný systém D. E. S. S.

Parametry

Výrobce / značka
Can-Am
Druh motocyklu
Čtyřkolky
Rok výroby
2017
Obsah motoru (ccm)
1000

CAN-AM Renegade 1000R X XC

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Velikovský
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!