Home Motocykly Motocykly Elektrokolo,motokolo - stavby na zakázku
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Elektrokolo,motokolo - stavby na zakázku

Pardubický kraj
15. 12. 2018 - 17:14
35 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím stavbu elektro nebo moto kola ve stylu Chopper, Cruiser,horské kolo, podle vašeho přání a vašich požadavků. Několik ukázek v příloze.
Vše na zakázku. Jízda v základním nastavení bez ŘP, přilby, pojištění apod. Podle vyhlášky jezdíte jako na normálním kole. Každé kolo je originál. Záleží pouze na vás jaké máte představy, požadavky, v jakém terénu chcete jezdit a zda chcete plnit vyhlášku. Pokud to bude vyhovat bezpečnosti a zdravému rozumu, není problém Vám kolo postavit. Elektoverze v posledním provedení se středovým pohonem má kroutící moment až 150 N/m a možnost řazení až osmi stupňů. Žádný kopec není překážkou!Bez šlapání vyjedete vše. Baterie podle přání na zakázku. Možno až 50 Ah. Dojezd až 200km !!! Možnost ovládání přes mobil kde si můžete nastavit veškeré parametry včetně GPS, také vše ukazuje. Rychlonabíjení, vývod 5 - 48 V , USB, apod.
Umíme postavit i extrém. Cena dohodou podle provedení a výbavy. Preferujeme individuální přístup a ruční práci. Na vše je samozřejmě záruka. Kola na foto byla postavena podle přání zájemců, takže tam jsou i motokola. Cena je průměrná,orientační. Záleží na provedení a výbavě každého kola.

Parametry

Výrobce / značka
Harley Davidson
Druh motocyklu
Choppery, cruisery
Rok výroby
2015
VIN kód vozidla

Elektrokolo,motokolo - stavby na zakázku

Zavřít Zavřít
Prodávající
František Tlapák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!