Home Motocykly Motocykly Linhai UTV 520 T-Boss
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Linhai UTV 520 T-Boss

Celá ČR
30. 3. 2021 - 20:28
204 990 Kč
Prodávající

Popis

Prodej na splátky od 0% AKONTACE Možnost cenově výhodné dopravy po celé ČR
Záruka (měsíců) 24
kontakt: 608867858
Široká dostupnost náhradních dílů
Design s atraktivními litými koly, odolný robustní podvozek s nezávislým zavěšením kol, pohon 2x4/4x4, výborné jízdní vlastnosti, elektrický naviják s tažnou silou 3000lbs a dálkovým ovládáním. Spolehlivý moderní jednoválcový motor EFI a vysoká pracovní morálka. Takový je Linhai UTV 520i T-BOSS 4x4. Díky plně automatické převodovce a ergonomickému interiéru s dostatkem místa pro posádku je jeho řízení pohodlné, jednoduché a příjemné. Perfektní stabilita, výborná prostupnost terénem, rozměrná sklopná korba a nízké provozní náklady činí z tohoto stroje ideálního všestranného pomocníka pro práce v terénu, v lese, na stavbách, v parcích, zahradnictvích, sportovních areálech, při zásobování horských hotelů či při odklízení sněhu v zimě. Užitnou hodnotu lze ještě dále zvýšit příslušenstvím, jako jsou postřikovače, mulčovače, radlice a další praktické doplňky.Spolehlivý a úsporný motor o objemu 493 ccm se vstřikováním DELPHI vás přesvědčí vysokým výkonem, nízkou spotřebou paliva a jednoduchou údržbou. Výkon motoru spolehlivě přenáší robustní automatická převodovka s motorovou brzdou, terénní redukcí a zpátečkou od předního kanadského výrobce CVTech.
Elektricky připojitelný pohon všech kol s uzávěrkou předního diferenciálu garantuje vysokou prostupnost v každém terénu. Stiskem tlačítka je reálné vybrat mezi pohonem pouze zadních nebo všech čtyř kol, případně zvolit pohon všech kol s uzávěrkou a tím podstatně zvýšit trakci a tažnou sílu. Pro těžké práce, v prudkých stoupáních. Široký robustní podvozek s nízko položeným těžištěm a velkými zdvihy pérování zajišťuje stabilitu a velice dobrou průchodnost těžkým terénem. Všechna kola jsou nezávisle zavěšena a odpružena kvalitním pérováním. Výbornou ovladatelnost zajišťuje i výhodné rozložení hmotnosti a malý poloměr otáčení.Na prostorné robustní ocelové sklápěcí korbě o rozměrech 1350 x 950 x 280 cm odvezete až 200 kg nákladu. Díky praktickému vyklápěcímu zadnímu čelu a snadnému sklápění pomocí dvou plynových vzpěr je složení nákladu hračkou.
Volant, řadicí páka a veškeré ovládací prvky jsou přehledně a ergonomicky uspořádané. Ovládání naprosto přirozeně padne do ruky. Mohutně dimenzované hydraulické brzdy s velkým průměrem kotoučů poskytují přesvědčivou brzdnou sílu. S progresivním nástupem a vyváženým účinkem mezi přední a zadní nápravou jsou brzdy perfektně předvídatelné a spolehlivě zastaví stroj i s plným nákladem nebo těžkým přívěsem.Přístrojová deska s modře podsvíceným multifunkčním LCD displejem je výborně čitelná a poskytuje všechny důležité informace: digitální otáčkoměr, digitální rychloměr, ukazatel počtu najetých km, ukazatel počtu motohodin, indikátor zařazeného pohonu 2WD / 4WD, ukazatel teploty chladící kapaliny, digitální palivoměr, kontrolka neutrálu, dálkových světel, ukazatelů směru, zařazené zpátečky a kontrolka motoru.
Typ: čtyřtaktní jednoválec SOHC EFI, 4 ventily
Objem: 493 cm3
Vrtání x zdvih: Ø 87.5 × 82 mm
Max. výkon: 24kW (33k) / 6500 ot./min. (off-road)
Max. točivý moment: 39 Nm / 5500 ot./min. (off-road)
Chlazení: kapalinové + elektrický ventilátor
Plnění motoru: elektronické vstřikování paliva DELPHI (GB)
Hnací systém
Pohon: 2x4 / 4x4, elektricky přepínatelný
Převodovka: automatická - variátor CVTech se zpátečkou, L/H/N/R
Koncový převod: kardanovými hřídeli vpředu i vzadu
Podvozek
Zavěšení přední: nezávislé, McPherson
Zavěšení zadní: nezávislé, dvojitá A-ramena
Pérování přední: hydraulické tlumiče
Pérování zadní: hydraulické tlumiče s nastavitelným předpětím
Brzdy přední: 2x hydraulické kotoučové
Brzda zadní: hydraulická kotoučová
Pneumatiky přední: AT25 x 8 - 12
Pneumatiky zadní: AT25 x 10 - 12
Rozměry a hmotnosti
Celková délka: 2700 mm
Celková šířka: 1420 mm
Celková výška: 1890 mm
Výška sedadel: 900 mm
Světlá výška: 253 mm
Rozvor: 1855 mm
Pohotovostní hmotnost: 563 kg vč. náplní
Rozměry korby: 1350 x 950 x 280 mm
Nosnost korby: 200 kg
Palivová nádrž: 14,5 l
Další vlastnosti
Displej:
Digitální multifunkční displej s funkcemi: rychloměr, otáčkoměr, počítadlo ujeté vzdálenosti, počítadlo najetých motohodin, digitální palivoměr, palubní hodiny, teploměr chladicí kapaliny
Kontrolky: neutrál, dálková světla, ukazatele směru, zpátečka, kontrolka motoru
Legislativa a schválení
Homologace pro silniční provoz: ano (řidičské oprávnění skupiny B - automobil)
Registrační značka (SPZ) v ceně (při přebírání stroje obdržíte čistopis technického průkazu)
Výbava v ceně
Pevná plastová střecha odolná UV záření, velké plnohodnotné čelní plexi, masivní přední ochranný rám, bezpečnostní dvířka na straně řidiče i spolujezdce, madla pro spolujezdce, robustní sklápěcí ocelová korba s plynovými vzpěrami, hlavové opěrky, tažné zařízení a elektrický naviják s tažnou silou 3000lbs a dálkovým ovládáním.

Parametry

Výrobce / značka
Linhai
Druh motocyklu
Čtyřkolky
Rok výroby
2021
VIN kód vozidla

Linhai UTV 520 T-Boss

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Kopřiva
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!